Green Screen Photobooth. Dit Moet Je Weten

Een greenscreen fotografie: een interessante toevoeging voor je trouwfeest! Greenscreen: je hebt er zeker van gehoord, maar wat is het precies? De meeste mensen herkennen de uitdrukking wel en hebben er videos van gezien maar weten niet precies hoe het in zijn werk gaat. En hoe gaat het eigenlijk precies in zijn werk? Je kunt er hele ludieke dingetjes mee doen. Wist je dat? Wel eens gedacht om een greenscreen photobooth te huren? Je kunt hier veel info vinden

greenscreen fotografie

Maar wat is precies een greenscreen? Hieronder een betere uitleg.

Een greenscreen photobooth is een groen scherm wat je als achtergrond gebruikt voor foto shoots maar ook video opnames. Groen scherm. Maar beter uitgelegd gaat het om een groene achtergrond waar foto en video shoots mee worden gemaakt. Een greenscreen photobooth wordt in de regel gebruikt voor chromakey-toepassingen. Dit is een speciale methode waarbij iets of een persoon wordt gefilmd of gefotografeerd waarvan de achtergrond groen is. Daarna wordt met speciale software de background transparant gemaakt zodat er een andere background voor in de plaats geplaatst kan worden.

De werking van greenscreen fotografie.

Greenscreen fotografie lijkt ingewikkelder dan dat het is! Groen is voor deze speciale techniek een cruciale kleur. Dat klinkt wellicht vreemd en het zal je misschien verbazen doch de groene kleur komt over het algemeen niet voor in ons lichaam. Hierdoor kan een computer vrij eenvoudig al het groen uit een foto of video verwijderen, zonder dat daarom delen uit het menselijk lichaam worden gefiltert. Daar is goed over nagedacht want op deze. wijze kun je de achtergrond weghalen zodat je er een totaal andere achtergrond achter kunt plaatsen. Waarschijnlijk snap je het nu.

Waar kun je een greenscreen huren?

Een greenscreen huren is dan ook een verrassend en ludiek idee voor een evenement. Of gebruik greenscreen fotografie als promotiemiddel voor je merk op bijvoorbeeld een beurs. Wie een greenscreen photobooth op zijn feestje heeft staan zal zeker extra mensen aantrekken! En je kunt je ‘nieuwe’ decor voor de achtergrond eenvoudig personaliseren. Wat dacht je van de aarde als achtergrond of een of ander eng monster of, genoeg andere ideetjes die vast en zeker bij je naarboven zullen komen. Waarschijnlijk voel je de ideeen al naar boven borrelen? Wat veel ondernemers doen die hun merk of bedrijfsnaam willen bevorderen is een eigen grafische achtergrond aanleveren. Belangrijk is wel dat je alles goed aanlevert volgens de specs. Van tevoren even met ze doornemen

Jongens van de Photobooth

De Jongensvandephotobooth.nl zijn Al sinds 2015 zijn de Jongens van de Photobooth op de markt bezig met het verhuren van greenscreen photobooth fotografie. Er zijn zeker daarom complete greenscreen photobooth pakketten die je kunt huren voor als je op locatie een shoot wil gaan doen. Bedenk ook dat een greenscreen photobooth huren op je feest of bedrijfsfeest wel een opvallende attractie is! Als je bij Jongensvandephotobooth.nl een greenscreen wil gaan huren is het volgende inclusief: • Mobiele fotostudio voor de greenscreen • Voor greenscreen fotografie is een professionele fotograaf nodig zodat je het beste resultaat krijgt. Uiteraard krijg je die er bij • Onbeperkt aantal fotoprints • Online fotogalerij met digitale downloads zijn gratis • Foto’s worden heel snel verwerkt afhankelijk van het design • Minimaal 2 gratis designs waaruit je gasten kunnen kiezen • Expertise met het managen van evenementen • Er wordt overlegd van te voren hoe greenscreen design en videos er uit moeten komen te zien. We gaan van te voren samen met je in overleg voor de beste resultaten. Wil je meer weten over greenscreen photobooth fotografie of denk je erover een greenscreen photobooth te huren? Bel 030-3205000.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis
3515 VS Utrecht
Nederland
+31 30 320 5000