Fotohokje huren

Wie voor zijn zakenrelaties iets speciaals wil gaan doen moet een photo booth huren. Of het nu om een bruiloft gaat of een heel groot feest, een photo booth huren is super origineel. Met een photobooth leg je op een grappige, speelse manier de stemming vast van je zakenrelaties en je evenement. En bij elk type verjaardag past ook de goede ontwerp photobooth die je kunt huren. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken of een fotohokje wel past bij het feest wat je wil gaan organiseren. Lokatie is geen obstakel aangezien de hokjes in delen worden gebracht. Dus natuurlijk ook via een lift kan het fotohokje vervoerd worden.

photobooth huren kinderfeestje

Je vraagt je misschien af wat je precies krijgt bij een photo booth huren? .Je wil uiteraard een aantal originele spulletjes erbij hebben zodat je op een leuke manier van jezelf een afbeelding kan maken. De photo booth verhuurder zorgt ervoor dat je de juiste spulletjes bij het feestje krijgt. Wat natuurlijk ook leuk is, is dat je ongelimiteerd foto’s kunt uitprinten en je ontvangt er natuurlijk ook nog een gratis ontwerp bij. Alle fotoshots die zijn gemaakt zijn natuurlijk ook als digitale download te krijgen. De kosten die je betaald voor de huur is voor aanwezigheid van 4 uur.

Let op dat je de passende fotohokje gaat huren voor je huwelijksfeest. Neem het van tevoren even met de verhuurder door. Je kunt dan bijvoorbeeld aan een fotozuil denken. Verder is een fotozuil goedkoper als wanneer je een fotobooth gaat inhuren. Een fotozuil neemt ook een stuk minder plaats in dan een photobooth maar toch is een foto hokje wel een stuk origineler.

Wil je nu een keer echt een originele photobooth huren? Klik hier voor meer informatie.

Een greenscreen photobooth huren is nog origineler. Zet je klanten of collega’s neer in een originele locatie of met een hele leuke decor voor de achtergrond die je zelf kunt kiezen.

Hoe werkt greenscreen?

Greenscreen fotografie bestaat uit een achtergrond die groen is. Onze computer verwisselt het groen decor in een hele originele setting, zo kun je denken aan de setting van een bekende film.

Ben je liever onderdeel van een andere favoriete film, serie of een andere favoriete setting? Ook kunnen we naar jouw leuk idee een decor voor de achtergrond bedenken. Na de fotoshoots verkrijg je uiteindelijk alles uitgeprint
.
De photobooth is gemaakt van hout en kan wel tegen een stootje. De mooie afwerking is aan te passen aan een eigen thema. Echter hebben we hier even wat extra tijd voor nodig om te verwerkelijken dus meldt dit tijdig aan. Er is heel veel routine en specialisatie benodigd om te weten wat er nodig is om een evenement goed te kunnen helpen.

Wil je er een videogastenboek en een babbelbox bij dan is dat allemaal allemaal mogelijk om er bij te bestellen. We helpen je waar het nodig is. We vinden het leuk om met je mee te denken over de invulling van je trouwpartij of verjaardag. Tenslotte wil je dat je zakenrelaties jaren daarna nog praten over dat trouwfeest wat jij hebt georganiseerd.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis, 3515 VS Utrecht
442C+W3 Utrecht
030 320 5000